بومی سازی قوام دهنده های صنعت غذابه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دبیرخانه آبادیران، محمدجعفر میری رییس هیئت مدیره و مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان تولیدی بازرگانی کوشا فیدار آدلی ابتدا در خصوص محصولات و حوزه فعالیت این شرکت بیان کرد: - یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی و کاربردی کردن هیدروکلویید ها یا صمغ های ایرانی در حوزه صنعت غذا سبب ارتقا سلامت جامعه، تولید محصولات سالم و با کیفیت، ارزآوری و رشد صنعت غذایی کشور شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دبیرخانه آبادیران، محمدجعفر میری رییس هیئت مدیره و مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان تولیدی بازرگانی کوشا فیدار آدلی ابتدا در خصوص محصولات و حوزه فعالیت این شرکت بیان کرد: ایران از لحاظ تولید صمغ و هیدروکلویید ها دارای رتبه چهارم در دنیا است. اما متأسفانه صمغ های ایرانی به صورت خام و با قیمت پایین از کشور خارج می شوند. ایران در حوزه صنعت غذا از وارد کننده اصلی صمغ ها و هیدروکلویید از کشور های مختلف بوده و سالیانه بالغ بر 30 میلیون دلار ارز جهت تامین این هیدروکلویید ها فقط در حوزه صنعت غذا از کشور خارج می شود. همین مسئله این شرکت را بر آن داشت که با تکیه بر دانش متخصصان داخلی در خصوص بومی سازی و کاربردی کردن این هیدروکلویید ها گام های اساسی را بردارد. برچسب ها: شرکت دانش بنیان - دانش بنیان - دانش - تحقیق و توسعه - محصولات - تولید - شرکت |
آخرین اخبار سرویس: |