مطالب مرتبط:
کدام مواد غذایی منیزیم دارند؟
مواد غذایی منیزیم دار کدام است؟
مواد غذایی منیزیم دار کدام است؟
کمبود مواد غذایی در تهران؟ + ویدئو | ماجرای یک خبرسازی برای رسانه های معاند
هرگز موز را با این مواد غذایی ترکیب نکنید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 مهر 1403 ساعت 09:052024-10-06پزشكي

توانمندی متخصصان ایرانی در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخص های مهم حوزه تغذیه را «امنیت غذایی» خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی اشاره کرد.

- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخص های مهم حوزه تغذیه را امنیت غذایی خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی اشاره کرد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، حسین افشین ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوری های دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندی های این مراکز و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان در حوزه غربالگری، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت مواد غذایی در قالب طرح جامع سلامت آشنا شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور حین بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت اشاره و اظهار کرد: این فاز با بهره گیری از همکاری های بین المللی و جدیدترین روش های روز دنیا در راستای مدیریت سلامت غذا، کنترل، مد


برچسب ها: علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - تحقیقات سلامت - مرکز تحقیقات - دانشگاه علوم - توانمندی - اقتصاد دانش بنیان
آخرین اخبار سرویس:

توانمندی متخصصان ایرانی در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی

توانمندی متخصصان ایرانی در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی