طریقه مصرف سیر سیاه ؛ خواص شگفت انگیز سیر سیاه را بشناسید/ سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد ؟سیر سیاه و سیر سفید و معمولی ارزش غذایی متفاوتی دارند. سیر سیاه را می توانید به تنهایی، به صورت پودر شده، نگه داشته شده در روغن، به عنوان چاشنی سالاد یا در کنار هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید. - طریقه مصرف سیر سیاه ؛ خواص شگفت انگیز سیر سیاه را بشناسید/ سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد ؟ سیر سیاه و سیر سفید و معمولی ارزش غذایی متفاوتی دارند. سیر سیاه را می توانید به تنهایی، به صورت پودر شده، نگه داشته شده در روغن، به عنوان چاشنی سالاد یا در کنار هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید. در این مطلب به برخی از خواص آن اشاره کرده ایم. مصرف سیر سیاه به دوران مصر باستان برمی گردد و همچنین از قدیم در طب سنتی هند و چین نیز کاربرد داشته است. حبه های پوست نگرفته سیر سفید به مدت 40 روز تحت گرمای زیاد و رطوبت قرار می گیرند و تبدیل به سیر سیاه می شوند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازبهداشت نیوز، تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و در رطوبت 80 تا 90 درصد نگهداری می کنند. کار ساده ای نیست؛ اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، رنگ حبه های سیر سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. این روش پخت و تخمیر سیر قرن هاست در ملیت های دیگر نیز استفاده می شود و طی سال های اخیر در کشورهای غربی نیز رواج پیدا کرده است. برچسب ها: سیاه - غذایی - شگفت انگیز - ارزش غذایی - استفاده - خواص - سفید |
آخرین اخبار سرویس: |