مطالب مرتبط:
اعمال ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی
ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی
اجرای ضوابط سخت گیرانه ای برای فرآورده های برگشتی
سخت گیری سازمان غذا و دارو برای فرآورده های غذایی برگشتی
فرآورده های غذایی برگشتی زیر نظر سازمان غذا و دارو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مهر 1403 ساعت 11:302024-10-08پزشكي

ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی


به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: - مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی اعمال شده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محموله های غذایی که بازگشت داده می شوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند.

وی افزود: آلودگی های میکروبی از جمله حضور باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مانند سالمونلا و اشریشیاکلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند.

همچنین، استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده ها می شود.

بهفر همچنین به مسائل دیگری همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگی های فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: عدم ارائه اطلاعات کامل و صحیح روی بسته بند


برچسب ها: فرآورده - غذایی - عبدالعظیم - سازمان - خبرگزاری - آشامیدنی - سازمان غذا و دارو
آخرین اخبار سرویس:

ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی

ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی