ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتیبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: - مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی اعمال شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محموله های غذایی که بازگشت داده می شوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند. وی افزود: آلودگی های میکروبی از جمله حضور باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مانند سالمونلا و اشریشیاکلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند. همچنین، استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده ها می شود. بهفر همچنین به مسائل دیگری همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگی های فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: عدم ارائه اطلاعات کامل و صحیح روی بسته بند برچسب ها: فرآورده - غذایی - عبدالعظیم - سازمان - خبرگزاری - آشامیدنی - سازمان غذا و دارو |
آخرین اخبار سرویس: |