پخت نان کامل در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مؤثر استمدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان تولید نان کامل را یکی از اهداف معاونت غذا و دارو برشمرد و گفت: خوراک اصلی مردم ایران، - پخت نان کامل در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مؤثر است ایسنا/اصفهان مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان اصفهان تولید نان کامل را یکی از اهداف معاونت غذا و دارو برشمرد و گفت: خوراک اصلی مردم ایران، نان است و کیفیت آن بر زندگی آحاد مردم اثر می گذارد. تولید و گسترش نان کامل در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، مانند دیابت و فشارخون مؤثر است. مرجان هادیان در گفت وگو با ایسنا به مناسبت روز جهانی غذا، اظهار کرد: حقِ داشتن غذا برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر شعار امسال در این روز است. سازمان غذا و دارو همه ساله برنامه هایی را برای گرامیداشت این روز پیش بینی و به معاونت های غذا و دارو نیز در سراسر کشور ابلاغ می کند. معرفی واحدهای برتر و پیشگام در تولید غذای سالم و ایمن یکی از این برنامه ها است. همچنین این روز، فرصت مناسبی به منظور تبلیغ انواع غذاهای سالم است که شهرداری و آموزش وپرورش نیز در تحقق آن اثرگذار هستند. وی با نظر به وظیفه اصلی معاونت غذا و دارو یادآور شد: تأمین سلامت و ایمنی محصولات غذایی تولیدی در کارخانه ها و شرکت های تحت پوش، رسالت ا برچسب ها: بیماری های غیرواگیر - غذا و دارو - معاونت غذا و دارو - آرایشی و بهداشتی - غیرواگیر - استان اصفهان - پیشگیری |
آخرین اخبار سرویس: |