کدام عسل خاصیت آنتی بیوتیکی دارد؟عسل به عنوان ماده غذایی موثر در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها شناخته شده است و بسیاری از محققان همچنان بر روی خواص عسل تحقیق و هر روز شگفتی های درمانی آن را مشخص می کنند. - ایسنا/خراسان رضوی عسل به عنوان ماده غذایی موثر در پیشگیری از بسیاری از بیماری ها شناخته شده است و بسیاری از محققان همچنان بر روی خواص عسل تحقیق و هر روز شگفتی های درمانی آن را مشخص می کنند. عسل از زمان های قدیم برای درمان بیماری های متعدد استفاده شده است و تا اواخر قرن نوزدهم بود که محققان دریافتند عسل دارای خواص ضد باکتریایی طبیعی دارد. همچنین محققان دیگر خواص این محصول را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که عسل و محصولات جانبی آن همچون بره موم و ترکیبات موجود در نیش زنبور عسل، اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد که از طریق مکانیسم های مختلف اعمال می شود و خواص ضد سرطانی ایجاد می کند. عسل از بدن در برابر آسیب های ناشی از باکتری ها محافظت می کند. برخی از عسل ها همچنین تولید سلول های خاصی را تقویت می کنند که می توانند بافت آسیب دیده در اثر عفونت را ترمیم کنند. عسل مانوکا دارای اثر ضد التهابی است که می تواند به کاهش درد و التهاب کمک کند، با این حال خواص همه عسل ها یکسان نیست. برچسب ها: بیماری ها - محققان - خواص - بیماری - درمان - پیشگیری - درمانی |
آخرین اخبار سرویس: |