مطالب مرتبط:
نان سنتی حدود 33 درصد پروتیین مردم ایران را تأمین می کند
نان سنتی 33 درصد پروتیین مردم را تامین می کند 
نان سنتی 33 درصد پروتیین مردم را تامین می کند 
برنامه عربستان برای خانه دار کردن 70 درصد مردم کشور
سربازی و استخدام؛ دو دغدغه مهم دانش آموزان رشته محیط بانی /طرح پایلوت محیط بانی؛ وعده ها بدون تأمین زیرساخت های لازم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 آبان 1403 ساعت 14:552024-10-23اقتصادي

33 درصد پروتیین مردم با نان تأمین می شود


معاون انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سهم صنعت و صنف روز به روز در سفره ما بیشتر می شود و از این نظر سالم بودن محصولات غذایی صنعتی از نظر کاهش میزان قند، - ایسنا/البرز معاون انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سهم صنعت و صنف روز به روز در سفره ما بیشتر می شود و از این نظر سالم بودن محصولات غذایی صنعتی از نظر کاهش میزان قند، نمک و کاهش چربی ترانس باید جزء اولویت های امروز باشد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، عزیزالله زرگران روز چهارشنبه دوم آبان در حاشیه رویداد تبادل فناوری با محوریت چالش های موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی که در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جدیدترین خروجی انستیتو تحقیقاتی و تغذیه ای کشور، موضوع بررسی مصرف محصولات غذایی در کشور است که اطلاعات بسیار مفیدی برای سیاستگذاران حوزه سلامت و صنعتگران از این جهت که بدانند در چه حوزه هایی باید قدم بردارند، ارائه می کند.

وی افزود: این بررسی ها خواهد گفت که ایرانیان چه مواد غذایی را مصرف می کنند و این مواد غذایی چه مقدار است و این همیشه مبنای مداخلاتی است که در حوزه سلامت و تغذیه در نظر می گیریم.


برچسب ها: محصولات غذایی - غذایی - تحقیقات - محصولات - صنایع غذایی - صنعت - کشور
آخرین اخبار سرویس:

33 درصد پروتیین مردم با نان تأمین می شود

33 درصد پروتیین مردم با نان تأمین می شود