33 درصد پروتیین مردم با نان تأمین می شودمعاون انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سهم صنعت و صنف روز به روز در سفره ما بیشتر می شود و از این نظر سالم بودن محصولات غذایی صنعتی از نظر کاهش میزان قند، - ایسنا/البرز معاون انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: سهم صنعت و صنف روز به روز در سفره ما بیشتر می شود و از این نظر سالم بودن محصولات غذایی صنعتی از نظر کاهش میزان قند، نمک و کاهش چربی ترانس باید جزء اولویت های امروز باشد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، عزیزالله زرگران روز چهارشنبه دوم آبان در حاشیه رویداد تبادل فناوری با محوریت چالش های موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی که در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جدیدترین خروجی انستیتو تحقیقاتی و تغذیه ای کشور، موضوع بررسی مصرف محصولات غذایی در کشور است که اطلاعات بسیار مفیدی برای سیاستگذاران حوزه سلامت و صنعتگران از این جهت که بدانند در چه حوزه هایی باید قدم بردارند، ارائه می کند. وی افزود: این بررسی ها خواهد گفت که ایرانیان چه مواد غذایی را مصرف می کنند و این مواد غذایی چه مقدار است و این همیشه مبنای مداخلاتی است که در حوزه سلامت و تغذیه در نظر می گیریم. برچسب ها: محصولات غذایی - غذایی - تحقیقات - محصولات - صنایع غذایی - صنعت - کشور |
آخرین اخبار سرویس: |