مطالب مرتبط:
چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
ببینید؛ آمریکایی ها مرغ تخم گذار اجاره می کنند!
صادرات تخم مرغ به 17 هزارتن رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 11:452025-05-10اقتصادي

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟


به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته بندی و عرضه می شوند.

- به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته بندی و عرضه می شوند.

اما روشی خانگی وجود دارد که می توان تخم مرغ را بدون این که از پوسته اش در آوریم، پاستوریزه کنیم که در آن صورت می توان از تخم مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد! همیشه این نگرانی در مورد مصرف تخم مرغ عسلی (نیم پز) یا سس های سفید یا برخی دسرها و ترکیباتی که در آن از تخم مرغ خام استفاده می شود، وجود داشته که چگونه می توان به روش خانگی تخم مرغ را سالم سازی کرد تا از خطر باکتری های احتمالی تخم مرغ خام یا نیم پز در امان ماند.

 مهمترین آلودگی تخم مرغ چیست؟ به گزارش خبرآنلاین، دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: مهم ترین آلودگی که می تواند بر اثر مصرف تخم مرغ سبب بروز مسمومیت یا تب در انسان شود، نوعی باکتری به نام سالمونلا است که یا مستقیم از مرغ به تخم مرغ یا از پوسته آلوده انتقال پیدا می کند.


برچسب ها: تخم مرغ - پاستوریزه - تخم مرغ - بسته بندی - استفاده - سفید - توان
آخرین اخبار سرویس:

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟