آیا «ملون» تراریخته و مضر است؟ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی می تواند نقش محافظتی در برابر . - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذا هایی اطلاق می شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد. ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ه برچسب ها: تراریخته - آنتی اکسیدان - میوه ای - وزارت بهداشت - میوه - سرشار از آنتی اکسیدان - سرطان زا |
آخرین اخبار سرویس: |