طرز تهیه مرغ با سس بادام هندیمرغ با سس بادام هندی نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ با سسی از بادام هندی و رب انار طبخ می شود. - به گزارش تابناک، مرغ با سس بادام زمینی از آن دسته رسپی ها است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، جزیی از غذا های مورد علاقه تان خواهد شد. این مرغ خوشمزه که با سسی از بادام زمینی و رب انار طبخ می شود، بسیار لذیذ و مجلسی است. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ با سس بادام زمینی همراه ما باشید. مواد لازم برای درست کردن مرغ با سس بادام هندی ران مرغ: 3 عدد پیاز: 3 عدد زعفران دم کرده: به میزان لازم بادام هندی خام: 1 لیوان رب انار: 3 قاشق غذاخوری قرص استاک مرغ: 1 عدد نمک، فلفل سیاه، زردوچوبه و پاپریکا: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه مرغ با سس بادام هندی برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا بادام هندی را با آب خیس کنید و بگذارید 2 ساعت بماند. در مرحله بعد تکه های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه حسابی مزه دار کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز ها را پوست و به صورت خلالی خرد کنید. پیاز های سرخ شده را داخل همان ماهی تابه بریزید و اجازه بدید کمی سبک و طلایی شود، سپس تکه های مرغ سرخ شده را روی پیاز بچینید و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید. برچسب ها: بادام هندی - بادام - طرز تهیه مرغ - بادام زمینی - هندی - طرز تهیه - رب انار |
آخرین اخبار سرویس: |