پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذاییپژوهشگران همچنین دریافته اند که پست بیوتیک ها می توانند جایگزین مناسبی برای پروبیوتیک ها باشند، چرا که دیگر نگرانی بابت زنده ماندن یا فعال بودن این ترکیبات در محصول غذایی وجود ندارد. - پژوهشگران همچنین دریافته اند که پست بیوتیک ها می توانند جایگزین مناسبی برای پروبیوتیک ها باشند، چرا که دیگر نگرانی بابت زنده ماندن یا فعال بودن این ترکیبات در محصول غذایی وجود ندارد. در عین حال، آن ها از نظر ایمنی و پایداری نیز عملکرد بهتری نشان داده اند. در سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است. پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند. به گزارش ایسنا، مواد غذایی ممکن است در مراحل مختلفی مانند تولید، نگهداری، توزیع یا حتی آماده سازی، دچار آلودگی شوند. این آلودگی ها می توانند از نوع فیزیکی (مثل ورود اجسام خارجی)، شیمیایی (مانند بقایای سموم یا فلزات سنگین) یا بیولوژیکی (مثل ویروس ها، قارچ ها یا باکتری های بیماری زا) باشند. در این میان، باکتری ها از مهم ترین عوامل خطرناک به شمار می روند؛ چون می توانند باعث فساد مواد غذایی یا بروز بیماری های عفونی در انسان شوند. برچسب ها: غذایی - پروبیوتیک ها - محصول غذایی - مواد غذایی - پژوهشگران - آلودگی - نگرانی |
آخرین اخبار سرویس: |