مطالب مرتبط:
پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی
دستگیری 119 نفر تبعه غیرمجاز و کشف سلاح جنگی در خاش
صبر پوتین تمام می شود؟/ همه چیز درباره «سلاح هسته ای تاکتیکی»
ابطحی: سخنان رهبر انقلاب دوگانه یا سلاح اتمی یا جنگ را تغییر داد
ادامه راه امام خمینی(ره) با مجهز شدن به 2 سلاح ایمان و امید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 07:302025-06-05پزشكي

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی


پژوهشگران همچنین دریافته اند که پست بیوتیک ها می توانند جایگزین مناسبی برای پروبیوتیک ها باشند، چرا که دیگر نگرانی بابت زنده ماندن یا فعال بودن این ترکیبات در محصول غذایی وجود ندارد.

- پژوهشگران همچنین دریافته اند که پست بیوتیک ها می توانند جایگزین مناسبی برای پروبیوتیک ها باشند، چرا که دیگر نگرانی بابت زنده ماندن یا فعال بودن این ترکیبات در محصول غذایی وجود ندارد.

در عین حال، آن ها از نظر ایمنی و پایداری نیز عملکرد بهتری نشان داده اند.

در سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است.

پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، مواد غذایی ممکن است در مراحل مختلفی مانند تولید، نگهداری، توزیع یا حتی آماده سازی، دچار آلودگی شوند.

این آلودگی ها می توانند از نوع فیزیکی (مثل ورود اجسام خارجی)، شیمیایی (مانند بقایای سموم یا فلزات سنگین) یا بیولوژیکی (مثل ویروس ها، قارچ ها یا باکتری های بیماری زا) باشند.

در این میان، باکتری ها از مهم ترین عوامل خطرناک به شمار می روند؛ چون می توانند باعث فساد مواد غذایی یا بروز بیماری های عفونی در انسان شوند.


برچسب ها: غذایی - پروبیوتیک ها - محصول غذایی - مواد غذایی - پژوهشگران - آلودگی - نگرانی
آخرین اخبار سرویس:

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی