مطالب مرتبط:
آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟
مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟
مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی نمی شود/ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو و سیاه زخم با مصرف جگر نپخته
مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟
آیا مصرف مغزدانه ها در دوران بارداری ممنوع است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 10:402025-06-05پزشكي

آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟


اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

- اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم ‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.


برچسب ها: بیماری های عفونی - بیماری - تب کریمه کنگو - کریمه کنگو - وزارت بهداشت - سیاه زخم - مصرف
آخرین اخبار سرویس:

آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟

آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟