مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اسفند 1396 ساعت 11:302018-02-28پزشكي

10 عامل خطر سلامت در ایران / تغذیه، موثر در عملکرد کارکنان


معاون وزیر بهداشت ضمن اشاره به 10 عامل خطر سلامت در ایران، برنامه های این معاونت برای اجرای بسته سلامت کارکنان را اعلام کرد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر علیرضا رییسی در همایش بهبود تغذیه کارکنان که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد با اشاره به تاثیر تغذیه مناسب در بهبود عملکرد کارکنان اظهار کرد: 80 درصد موارد ابتلا به بیماری های قلبی، 90 درصد موارد ابتلا به دیابت و حدود 40 درصد سرطان ها با تغذیه مناسب قابل پیشگیری هستند.

تغذیه ناسالم و اضافه وزن، کلسترول، نمک، فشار خون و .

از عوامل بروز بیماری های غیر واگیر هستند.

44 درصد مرگ های ناشی از بیماری های غیرواگیر در دنیا قبل از 70 سالگی رخ می دهد.

همچنین سالانه 11.

8 میلیون مرگ به دلیل ابتلا به این بیماری ها رخ می دهد.

وی افزود: 48 درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری های غیرواگیر در کشورهای با درآمد کم اتفاق می افتد.

از سال 2004 تا 2030 روند مرگ های ناشی از بیماری های غیرواگیر رو به رشد خواهد بود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت همچنین اضافه کرد: 19 عامل شناخته شده مرگ و میر در دنیا وجود دارد که 10 عامل آن مربوط به تغذیه است.

بیش از 50 درصد عوامل مرگ ریشه در تغذیه دارد.

سال 1380، 57 درصد بار بیماری ها در ایران مربوط به بیماری های غیرواگیر بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 عامل خطر سلامت در ایران / تغذیه، موثر در عملکرد کارکنان

10 عامل خطر سلامت در ایران / تغذیه، موثر در عملکرد کارکنان