افزایش خطر سکته قلبی با مصرف زیاد این ویتامیندر مطالعات بالینی نشان داده شده که سطوح بالاتر 4 PY به شدت با بروز حمله قلبی، سکته قلبی و سایر عوارض نامطلوب قلبی در مقیاس بزرگ مرتبط است. - ویتامین ها از جمله مواد مورد نیاز برای تامین سلامت کلی هستند، اما همین ویتامین های مفید برای بدن در صورت مصرف بیش از حد می توانند عوارض جدی برای سلامت در پی داشته باشند. بر اساس نتایج جدیدترین تحقیقات مشخص شده که سطوح بیش از حد ویتامین B با افزایش خطر حمله قلبی، سکته و سایر عوارض مرتبط است. ویتامین B 3 در اغلب غذا هایی نظیر گوشت قرمز، مرغ، ماهی، برنج قهوه ای، آجیل و حبوبات یافت می شود. در یک تعداد از کشور های دنیا نیز غنی سازی یک سری از مواد غذایی اصلی و پایه ای مانند آرد، غلات و جو دوسر برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی الزامی شده است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین به نقل از هلت نیوز، بر اساس مطالعه جدیدی که نتایج آن درنشریه نیچر مدیسین (Nature Medicine) منتشر شده، سطوح بالای 4 PY (محصول تجزیه شده از نیاسین اضافی) ممکن است در ایجاد بیماری های قلبی عروقی نقش داشته باشد. در مطالعات بالینی نشان داده شده که سطوح بالاتر 4 PY به شدت با بروز حمله قلبی، سکته قلبی و سایر عوارض نامطلوب قلبی در مقیاس بزرگ مرتبط است. برچسب ها: ویتامین - تامین - قلبی - ویتامین ها - سکته قلبی - عوارض - مواد |
آخرین اخبار سرویس: |