آغاز برداشت انگور سیاه از تاکستان های سردشتاین میزان انگور از سطح 8 هزار هکتار از تاکستان های بارور این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد. او با بیان اینکه سردشت یکی از قطب های مهم تولید انگور سیاه (ره شه) در آذربایجان غربی و غرب کشور است، افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی کاملا ارگانیک استحصال می شود. مدیر جهاد کشاورزی سردشت با بیان اینکه برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور آغاز و تا اوایل آبان ماه ادامه می یابد، اضافه کرد: محصول انگور سیاه سردشت به دلیل طبیعی بودن و همچنین استفاده نکردن از کود های اضافی برای تولید آن، مورد استقبال مردم سایر شهر ها و استان های دیگر قرار دارد. او گفت: به دلیل نبود صنایع تکمیلی فراوری انگورسیاه عمده این محصول برای تازه خوری روانه بازار های داخلی و خارجی می شود. انگور مهمترین محصول کشاورزی سردشت است که سالانه برای 30 هزارنفر اشتغال ایجاد میکند ایجاد صنایع پایین دستی فراوری انگور سیاه می تواند به کاهش بیکاری و افزایش اشتغال منطقه کمک کند. برچسب ها: انگور سیاه - انگور - سیاه - برداشت انگور - سردشت - برداشت - تولید |
آخرین اخبار سرویس: |