توانمندی متخصصان ایرانی در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذاییبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین افشین ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوری های دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندی های این مراکز و دستاورد های شرکت های دانش بنیان در حوزه غربالگری، - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از شاخص های مهم حوزه تغذیه را امنیت غذایی خواند و به توانمندی متخصصان این مرکز در تشخیص بقایای بیش از 460 نوع سم آفت کش در مواد غذایی اشاره کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین افشین ضمن بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، مرکز رشد فناوری های دارویی و دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توانمندی های این مراکز و دستاورد های شرکت های دانش بنیان در حوزه غربالگری، شناسایی اصالت، کیفیت و سلامت مواد غذایی در قالب طرح جامع سلامت آشنا شد. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور حین بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به پیشبرد فاز سوم طرح جامع سلامت اشاره و اظهار کرد: این فاز با بهره گیری از همکاری های بین المللی و جدیدترین روش های روز دنیا در راستا برچسب ها: علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - دانش - تحقیقات سلامت - دانشگاه - تحقیقات - مرکز تحقیقات |
آخرین اخبار سرویس: |