توصیه های تغذیه ای طب سنتی ویژه شب یلداسرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخصوص تغذیه شب یلدا توصیه هایی را ارائه داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، محمدرضا مهری با بیان اینکه مهم ترین دلیلی که برای برگزاری آیین شب یلدا وجود داشته، انجام صله ارحام، دورهمی با خویشاوندان، دوستان و بزرگترهای فامیل است که در ارتقا سطح روانی اجتماعی جامعه می تواند مؤثر باشد، خاطر نشان کرد: در این میان باید مراقب بود که با پرخوری و مصرف مواد غذایی نامناسب دچار مشکلات گوارشی و جسمی نشویم. وی تصریح کرد: در شب یلدا برخی رفتارهای تغذیه ای که باید مراقب آنها باشیم و بعضی از مواد غذایی هستند که برای گروه های خاص باید با احتیاط مصرف شود. مهری با اشاره به توصیه های غذایی در مورد مواد غذایی در شب یلدا، یادآور شد: یکی از میوه هایی که معمولاً در سفره شب یلدا وجود دارد، هندوانه است. با توجه به طبیعت سرد این میوه و اینکه این میوه در حقیقت میوه فصل زمستانی نیست، بهتر است در افراد سردمزاج مصرف نشود و یا به مقدار اندک تناول شود. وی گفت: استفاده از سایر میوه های با مزاج سرد، مثل پرتقال و انار ترش هم در سرد مزاج ها بهتر است با احتیاط و به مقدار کم باشد و در بیمارانی که فشارخون بالا دارند، هم استفاده از آجیل شور اصلاً توصیه نمی شود. برچسب ها: شب یلدا - مواد غذایی - یلدا - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - غذایی - دانشگاه علوم پزشکی - توصیه |
آخرین اخبار سرویس: |