توصیه هایی برای تغذیه مناسب در شب یلداشب یلدا یا شب چله یکی از جشن های ایرانیان و بهانه ای برای جمع شدن خانواده ها در کنار هم است. این شب علاوه بر آداب و رسوم خاص، با مصرف خوراکی های متنوع همراه است. - ایسنا/فارس شب یلدا یا شب چله یکی از جشن های ایرانیان و بهانه ای برای جمع شدن خانواده ها در کنار هم است. این شب علاوه بر آداب و رسوم خاص، با مصرف خوراکی های متنوع همراه است. در ادامه برخی نکات تغذیه ای مربوط به این شب را به نقل از سیده پریسا موسویان، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز مرور می کنیم. در شب یلدا باید همانند روزهای عادی، اصل تعادل و تنوع در رژیم غذایی رعایت و از پرخوری و زیاده روی در مصرف مواد غذایی پرهیز شود. در این شب به جای چیبس و پفک، از تنقلات سالم مانند میوه های خشک، آجیل و پفیلای خانگی استفاده کنیم. اکثر شیرینی ها، به ویژه شیرینی های تر از انواع روغن های جامد تهیه می شود که حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس است و سبب افزایش چربی های بد خون می شود. بنابراین توصیه می شود در صورت خرید شیرینی، انواع غیر خامه ای با انداره کوچک را انتخاب کنیم. در صورت خرید شکلات به جای شکلات های معمولی، شکلات های تلخ با خلوص بالای 75 درصد را انتخاب کنیم. برچسب ها: شب یلدا - دانشگاه علوم پزشکی شیراز - معاونت بهداشت دانشگاه - آداب و رسوم - خانواده ها - دانشگاه علوم پزشکی - یلدا |
آخرین اخبار سرویس: |