دیپلماسی غذایی، کلید تأمین امنیت غذایی و کاهش ضایعات در کشاورزیاستاد دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه توجه به دیپلماسی غذایی و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور کمک کند، - ایسنا/خراسان جنوبی استاد دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه توجه به دیپلماسی غذایی و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی می تواند به بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور کمک کند، گفت: با بهره گیری از فناوری های نوین و طراحی زنجیره ارزش محصولات می توانیم به سمت آینده ای پایدار و امن در حوزه غذا حرکت کنیم. محمدعلی بهدانی استاد دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند، در گفت وگو با ایسنا، در خصوص ابعاد مختلف امنیت غذایی و اهمیت آن در جامعه، اظهار کرد: امنیت غذایی به عنوان یک مفهوم کلیدی، زیر بنای امنیت اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و به ویژه اقتصادی هر کشور محسوب می شود. استاد دانشکده کشاورزی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی عنوان کرد: امنیت غذایی نه تنها به حقوق افراد جامعه مرتبط است، بلکه به حقوق نسل های آینده نیز مربوط می شود؛ این موضوع نشان دهنده ضرورت تأمین امنیت غذایی برای افراد فعلی و همچنین نسل های آینده است. برچسب ها: امنیت غذایی - ضایعات محصولات کشاورزی - کشاورزی - دانشگاه بیرجند - غذایی - امنیت - محصولات کشاورزی |
آخرین اخبار سرویس: |