تأثیر نحوه فراوری غذا در رفع یا ابتلا به کم خونیغذاهایی مانند آش رشته، ماکارونی و غذاهای چسبناک مثل پنیر پیتزا باعث غلظت خون و ضعف در جذب ویتامین های موجود در غذا می شود؛ - ایسنا/قم یک متخصص طب سنتی ایرانی گفت: غذاهایی مانند آش رشته، ماکارونی و غذاهای چسبناک مثل پنیر پیتزا باعث غلظت خون و ضعف در جذب ویتامین های موجود در غذا می شود؛ بنابراین نحوه فراوری غذا مهم است و سبک پخت غذاهای ایرانی نسبت به غربی ها بهتر است. مریم جهانگیر، متخصص طب سنتی ایرانی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: از دیدگاه طب ایرانی، کم خونی به معنای کاهش کمیت و کیفیت خون طبیعی در بدن است و صرفاً به معنای کاهش تعداد گلبول های قرمز یا هموگلوبین نیست بلکه علل مختلفی برای کم خونی وجود دارد که حکما در دو دسته کلی این علل را تقسیم بندی کرده اند؛ دسته اول کاهش تولید خون و دسته دوم شامل خروج خون از بدن است که دسته اول نتیجه سوء تدبیر در خوردن و آشامیدن یعنی مصرف کم غذا یا اغذیه خون ساز و نیز مصرف بیش از حد غذاهایی است که ارزش غذایی از برای خون سازی ندارند، مثل غذاهای مانده در یخچال و فریزر، نیمه آماده صنعتی، ترش و شور است. وی ادامه داد: علت دومی که باعث کاهش تولید خون می شود، اختلال در هضم و جذب غذاست. از دیدگاه طب سنتی غذا از لحظه ورود به بدن، چهار مرحله هضم را می گذراند، این مراحل از معده شروع می شود و در ادامه از برچسب ها: ایرانی - متخصص طب سنتی - کم خونی - پنیر پیتزا - ماکارونی - دسته اول - ویتامین |
آخرین اخبار سرویس: |