طرز تهیه سیر ترشی فوری ؛ ساده و سریعبرای درست کردن سیر ترشی همیشه نیازی نیست که چندین ماه یا چندین سال صبر کنید. اگر با ترفندهای آماده کردن سیر ترشی فوری و حرفه ای آشنا باشید، می توانید در کمتر از یک روز یک سیر ترشی خوشمزه داشته باشید. - برای شروع باید سیرها را بشویید و به کمک فرچه گل و لای و آلودگی های سطح آن را تمیز کنید. قسمت های خراب و سیاه سیرها را جدا کنید. بهتر است پوسته های اضافه سیرها را جدا و از سیرها به صورت حبه شده برای درست کردن این سیر ترشی استفاده کنید. در ادامه سیرها را روی دستمال قرار دهید تا کاملا خشک شوند و رطوبت اضافه شان گرفته شود. مرحله دوم: مواد سیر ترشی یک روزه را بجوشانید سرکه را در یک قابلمه بریزید و بعد نمک و شیره انگور را اضافه کنید. در این روش باید به ازای هر یک کیلوگرم سیر، از یک لیوان شیره انگور و یک لیوان سرکه استفاده کنید. مواد را هم بزنید و بعد سیرها را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. در یک دقیقه اول درب قابلمه را روی آن بگذارید و بعد آن را بردارید و اجازه دهید مواد برای 20 دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت بجوشند. مرحله سوم: سیر ترشی را در شیشه بریزید بعد از آماده شدن سیر ترشی بهتر است آن را برای یک شب در قابلمه قرار دهید تا کاملا سرد شود. برچسب ها: ترشی - شیره انگور - استفاده - قابلمه - انگور - قرار - مواد |
آخرین اخبار سرویس: |