ارزش غذایی و خواص کشککشک یکی از محبوب ترین محصولات لبنی است که در بسیاری از کشورهای جهان مصرف می شود. این ماده غذایی طعم شوری دارد و برای تهیه اغلب غذاهای ایرانی مانند کشک بادمجان، - البته ارزش غذایی کشک محلی و کشک صنعتی با یکدیگر متفاوت است و به نوع مواد اولیه کشک بستگی دارد. کشک چگونه تهیه می شود؟ همانطور که گفته شد، فرایند تولید کشک با استفاده از تخمیر شیر انجام می شود. در این فرایند، باکتری لاکتوباسیلوس دلبروکی به شیر اضافه می شود. سپس باعث تخمیر شیر خواهد شد. می توان از این شیر تخمیر شده، کشک یا ماست تهیه کرد. این باکتری به صورت مستقیم بر قند لاکتوز تاثیر می گذارد. یعنی لاکتوز شیر را به اسیدلاکتیک تبدیل می کند. همین مسئله باعث ترش شدن طعم ماست یا کشک می شود. یکی از مهم ترین ویژگی های کشک، این است که مواد مغذی شیر را برای مدت طولانی حفظ می کند. خواص و ویژگی های کشک کشک خواص بیغشماری دارد و به حفظ سلامتی بدن کمک می کند. در ادامه برخی از مهم ترین خواص کشک را برای شما بیان می کنیم: برای دستگاه گوارش مفید است یکی از مهم ترین ویژگی های کشک، این است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند. مطالعات انجام شده نشان می دهد، این ماده برای افرادی که به اختلالات گوارشی مبتلا هستند مفید است. برچسب ها: غذایی - غذاهای ایرانی - خواص - باکتری - محصولات لبنی - کشورهای جهان - یکی از |
آخرین اخبار سرویس: |