مطالب مرتبط:
شروع پروژه بازگشت ویتامین ها و ارزش غذایی به غذای غالب ایرانیان و یک تامل!
سرلشکر سلامی: دشمنان ایران در نبرد سیاسی هم شکست خواهند خورد/ مردم برای خواست دشمن ذره ای ارزش قائل نیستند
ارزش سهام عدالت 9 میلیون 987 هزارتومان شد + جزییات
میزان واردات ایران اعلام شد/ افزایش ارزش صادرات به این کشورها
ارزش سهام عدالت سقوط کرد | ارزش سهام عدالت شما چنده؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اسفند 1402 ساعت 15:452024-02-25پزشكي

ارزش غذایی و خواص کشک


کشک یکی از محبوب ترین محصولات لبنی است که در بسیاری از کشورهای جهان مصرف می شود.

این ماده غذایی طعم شوری دارد و برای تهیه اغلب غذاهای ایرانی مانند کشک بادمجان، - البته ارزش غذایی کشک محلی و کشک صنعتی با یکدیگر متفاوت است و به نوع مواد اولیه کشک بستگی دارد.

کشک چگونه تهیه می شود؟ همانطور که گفته شد، فرایند تولید کشک با استفاده از تخمیر شیر انجام می شود.

در این فرایند، باکتری لاکتوباسیلوس دلبروکی به شیر اضافه می شود.

سپس باعث تخمیر شیر خواهد شد.

می توان از این شیر تخمیر شده، کشک یا ماست تهیه کرد.

این باکتری به صورت مستقیم بر قند لاکتوز تاثیر می گذارد.

یعنی لاکتوز شیر را به اسیدلاکتیک تبدیل می کند.

همین مسئله باعث ترش شدن طعم ماست یا کشک می شود.

یکی از مهم ترین ویژگی های کشک، این است که مواد مغذی شیر را برای مدت طولانی حفظ می کند.

خواص و ویژگی های کشک کشک خواص بیغشماری دارد و به حفظ سلامتی بدن کمک می کند.

در ادامه برخی از مهم ترین خواص کشک را برای شما بیان می کنیم:  برای دستگاه گوارش مفید است یکی از مهم ترین ویژگی های کشک، این است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.

مطالعات انجام شده نشان می دهد، این ماده برای افرادی که به اختلالات گوارشی مبتلا هستند مفید است.


برچسب ها: غذایی - غذاهای ایرانی - خواص - باکتری - محصولات لبنی - کشورهای جهان - یکی از
آخرین اخبار سرویس:

ارزش غذایی و خواص کشک

ارزش غذایی و خواص کشک